Доколко можем да сме добри към себе си и към другите

След много интензивен ден, изпълнен с два уъркшопа с прекрасни хора от един интересен екип, емоционално заредена и въодушевена, сядам да пиша за нещо, което допреди днес не се бях замисляла. А именно, можем ли да се отворим към другите, да се отнесем добре към тях, виждайки и приемайки тяхната цялост? И същевременно можем ли да доставим на себе си това преживяване – да се възхищаваме и да сме благодарни на другия, да можем да го погледнем и да му говорим автентично, позитивно и приемащо?

Ние сме на работното си място поне 1/3 от деня си. Професионалният ни живот е уникална кариера за цялостно развитие, за израстване и съвършенстване. Тук можем да проявяваме толкова много различни фасети на характера си, да шлифоваме поведението си, да изграждаме връзката си със себе си и другите.

Замислете се днес… Какво преживяване търсите на работното си място?

Готови ли сте да се отворите към другите? Да свалите “корпоративната” маска и да бъдете себе си, показвайки се в най-добрата си светлина като човек и професионалист?

Можете ли да си окажете тази услуга, да създадете условия за еустрес на работното място, да правите епигенетичната си модулация, докато работите, усещайки социална подкрепа, давайки такава, намирайки смисъл в работата, изпитвайки позитивни емоции, учейки, развивайки се?

Можете ли истински да видите другите? Така както искате да бъдете видени вие?

Можете ли да си позволите да сте себе си?

Какви са вашите начини да се усещате щастливи на работното си място?

Според мен приложението How Thrive може да помогне на всеки човек и екип да се чувстват по-щастливи и да развиват съзнание за процъфтяване. За повече информация, свържете се с мен. Както и техниките, които учим в K-power курсовете.

Пожелавам ви да всеки ваш ден на работа дае ден, в който проявявате върховната си същност и потенциал, в който осъществате вашата мисия, в който правите света (си) по-добро място,

Дени

За връзка с мен, записване за консултация и информация за предстоящи K-Power курсове 0878207156 и denitsa.andonova@gmail.com

За включване в How Thrive и достъп до платформата за изграждане на позитивни навици: info@howthrive.com и 0878207156