Днес се прекланям пред добротата

Днес се прекланям пред добротата на хората. Цялото ми същество ликува.

Случи ми се много “странна” на пръв поглед (за незапознатите с тези аспекти на енергията) ситуация. Хора, с които се бях срещала за моя проект приложение How Thrive, и с които някак си срещата ни остана недовършена, след повече от половин година се свързаха отново с мен.

Когато ги попитах защо, каква е била причината и поводът, единият човек към отвърна, че са седнали с партньора му и са анализирали защо им се случват напоследък някои неща не по начин, по който те желаят. Стигнали до извода, че са поели ангажименти, които не са спазили по начин, по който искали. И сега просто поправят това. И срещата с мен бил един от тези ангажименти.

Толкова много се впечатлих от този холистичен начин на правене на осъзнат бизнес (въпреки че концепцията ми е позната от години от книгите на Геше Майкъл Роуч). Както и от искрената им готовност да ми помогнат, да допринесат. Толкова съм щастлива, че има вече и такива примери в България.

Знаете ли, около мен има такива светли и чисти хора. Готови да помагат, да дават, да признаят грешките си и да направят нужните действия да ги поправят (според своите стандарти, а не според чужди очаквания). Аз искрено се радвам, че познавам такива бизнесмени и най-вече ХОРА. Фокусът ми е да ги търся, да ги намирам, да съм около тях и да подхранвам вярата си в мотото на моите сегашни проекти ПРОЦЪФТЯВАЩИ ХОРА. ПРОЦЪФТЯВАЩ БИЗНЕС. ПРОЦЪФТЯВАЩ СВЯТ. и новосъздадената ни Фондация Процъфтяваща България.

Искам тази реалност за себе си, за любимите ми хора, за децата ми. Вярвам, че заедно можем да я създадем и това да не са откъслечни примери, а масата. Всички!

Благодарна съм за чудесния урок до доброта и осъзнатост, който получих днес. Сърцето ми е изпълнено.

Пожелавам ви радост, лекота и вдъхновяващи хора около и с вас,

Дени

За връзка с мен, записване за консултация и информация за предстоящи K-Power курсове 0878207156 и denitsa.andonova@gmail.com

За включване в How Thrive и достъп до платформата приложение за изграждане на позитивни навици: info@howthrive.com и 0878207156