Да сме в истината пред себе си – Номер 1 правило за енергиен баланс

Тези дни често си мисля за значението на това да бъдем честни пред себе си, да сме в нашата истина. Когато се отдалечаваме от това, енергиейният дисбаланс ни е гарантиран. Със същата сила важи и обратното: Когато сме в истината си, сме в енергиен баланс. Точно тук се крие и ключът към загадката. В нашите ръце е да сме искрени и честни със себе си, да заявяваме и отстояваме нашата истина.

Много често обаче се получава така, че сме се отдалечили толкова от себе си, че не знаем коя е истината: за нас самите, за онази ситуация, за онзи избор, за истинските ни цели и желания. Абсолютно винаги има едно “гласче”, което ни я нашепва, много знаци, които ни се показват, много напътствия. неизвестните в уравнението са доколко сме отворени за тях, доколко ги чуваме и позволяваме ли си да им се доверим, да живеем живота си в съзвучие с тях.

Или НЕ?! В индивидуалните консултации, които провеждам, винаги има АХА-момент, свързан с истината. И той се дължи на метода, който използвам – кинезиологията. Тя има надежден инструмент за проверяване на “гледните ни точки” от една по-дълбока перспектива – тази на вътрешната мъдрост, закодирана в тялото ни. Получаването на тази обратна връзка от нашия биокомпютър дава широко поле за осъзнаване на себе си, на моделите ни на поведение, на намеренията ни, на вътрешните ни ресурси и потенциал.

Отдалечаването от истината ни е прекрасна опитност, защото така ни се дава шанс да се намерим отново, да усетим нашия път и да изживеем изборите, които карат душата ни да пее. Така че дори да сме се поизгубили, стига да пожелаем, можем да се преоткрием.

Ето един списък, с който да проверим, дали сме се поотдалечили от себе си и истината си:

  1. Прекалено сме критични към себе си.
  2. Сравняваме се с другите.
  3. Загубили сме радостта си от живота.
  4. Живеем по чужди правила.
  5. Постоянно се стараем да оправдаем нечии очаквания – на родители, на партньори, на мениджъри, на обществото.
  6. Не чуваме вътрешния си глас/интуиция.
  7. Притесняваме се, че ако заявим себе си, ще нараним някого, ще предизвикаме проблеми, конфликти, раздели и т.н.
  8. Страхуваме се.
  9. Гневни сме.
  10. Депресирани и тъжни сме.

Списъкът може да се продължи, но, както обичам да казвам, разбрахте идеята.

Оттук нататък ви предстои едно важно решение, дали да продължите да правите нещата, които правите… или да предизвикате позитивна промяна в живота си, да я прегърнете и да прегърнете и истинската си същност!

Пожелавам ви смелостта да живеете живота си като автентичната, уникална и прекрасна личност, която сте.

А ако имате желание да се чувате по-добре или просто сте любопитни какво ще излезе с метода кинезиология за вас, можете да се запишете за индивидуална сесия или да се включите в курсовете по кинезиология K-Power, които провеждам. За връзка с мен и информация 0878207156 и denitsa.andonova@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *