Да интегрираме сърцето и мозъка, свързвайки се с вътрешната ни мъдрост и баланс

Сигурно си казвате “Да, би било чудесно, но нищо конкретно не ни казваш, Дени!” Ами всъщност не е точно така. От няколко години разказвам за кинезиологията, която за мен е точният метод, който да направи интеграцията между това, което мислим и това, което чувстваме. Кинезиологията според мен е истински бърз начин да започнем да слушаме интуицията си и да сме свързани с една по-дълбока вътрешна мъдрост. Както и конкретно работи за енергийния ни баланс. А постигнем ли го, постигаме с лекота и целите си.

Вече има и метода К-Power, който за няколко часа ви дава кинезиологични техники, които да използвате през целия си живот, за всяка ситуация, предизвикателство, ЦЕЛ.

Въпросът е, при положение, че има толкова много възможности, методи, техники, защо хората не предприемаме действия, защо си намираме оправдания… и им вярваме?

Ами много просто… обичаме зоната на комфорт… но в нея няма растеж, няма прогрес, няма смели мечти, няма осъзнато творене на красив живот.

Ако сте готови, свържете се с мен и се запишете на К-Power курс с мен или на кинезиологична сесия… Може би е време за постигане на енергиен и емоционален баланс… За мен ще е радост да съм част от процеса ви към по-дълбоко и автентично осъзнаване.

Дени

За връзка с мен, записване за консултация и информация за предстоящи K-Power курсове 0878207156 и denitsa.andonova@gmail.com

За включване в How Thrive и достъп до платформата приложение за изграждане на позитивни навици: info@howthrive.com и 0878207156