Време за семейството

Днес имахме удоволствието да бъдем на детски рожден ден на наши семейни приятели. Толкова много се забавлявахме на прекраснте дечица и техните игри и с мъжа ми си говорихме колко ценни са ни тези мигове с цялото семейство.

Празниците наближават. Как сте решили да ги празнувате?

По какъв начин ще зарадвате любимите си хора?

Знаете ли, че в състояние на еустрес (позитивен стрес) хората се радват на добра социална подкрепа, любов, грижа и благодарност. А семейството определено е един от главните канали на тези позитивни емоции и преживявания.

Ако все още се чудите какво да подарите на любимите си хора, може да се възползвате от празничната промоция на How thrive (Плащаш 1 годишен абонамент, получаваш още 1 профил за любим човек).

Или да подарите моята книга Клетъчно хранене с Дени. Холистичен наръчник за здравословна грижа и любов към себе си. Ще я получите със специално посвещение. Повече информация вижте тук.

А можете да се възползвате и от подаръчните ваучери за консултации и обучения с мен в МЦ Качествен живот. Свържете се с мен за повече информация.

Желая ви сбъднати мечти и много радост,

Дени

За връзка с мен, записване за консултация и информация за предстоящи K-Power курсове 0878207156 и denitsa.andonova@gmail.com

За включване в How Thrive и достъп до платформата приложение за изграждане на позитивни навици: info@howthrive.com и 087820715

Абонирайте се за новия ни Youtube канал How thrive – Well-being and Corporate Wellness

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *