Винаги ли давате най-доброто, на което сте способни?

В края на седмицата започва серия от фирмени обучения, уъркшопи за създаване на корпоративни уелнес стратегии и като цяло ще съм в по-организационен контекст и размишлявам над темите, които да включа, върху какво да акцентирам. И днес получих много приятна обратна връзка за нещо, което направих, въпреки че изобщо не беше включено в първоначалната оферта. Това нещо наистина ми коставаше допълнително време и усилия, но то показа отношение, показа професионализъм. Вътре в себе си знаех, че ако не направя точно това, всичко друго ще е компромисно решение. Винаги се старая да дам най-доброто от себе си. Доста съм самокритична. Знам, че винаги може и още по-добре. Напоследък се уча на фразата “достатъчно” добре. Когато залагам името си зад моя “продукт” – курс, обучения, консултации, уъркшопи, аз държа на това хората, които са се срещнали с мен да имат пространство за своя процес, да могат да достигнат до своите АХА моменти. Много важен критерий ми е, дали аз самата съм удовлетеорена от себе си от срещата с тази група курсисти или екип в компания, което ме е ангажирала за даден тренинг.

Замислям се обаче над това, че хората дават най-доброто, на което са способни, ако обичат работата си. Ако им е важно да се представят като добри професионалисти и хора. Когато това докосва тяхната мисия, когато влагат смисъл.

Замислете се за миг… И си отговорете:

Давате ли най-доброто, на което сте способни?

Залагате ли името си под това, което правите?

Важно ли е за вас да се представите в най-добрата си светлина?

Виждате ли в това начини да израствате като личност и професионалист?

Да правите света по-прекрасно място?

Замислете се още веднъж… Дали тези отговори ви харесват…

Направете списък с 2-3 неща, които можете да направите още днес или утре (ама, наистина утре), за да покажете себе си в нова светлина, да заблестите, да споделите себе си с другите и д им подарите повод за усмивка!

Приложението How thrive е на ваше разположение и ако желаете, можете да се включите в едно приключение по пресътворяване на себе си и света.

С пожелание да имате изобилие, което с лекота да споделяте,

Дени

За връзка с мен, записване за консултация и информация за предстоящи K-Power курсове 0878207156 и denitsa.andonova@gmail.com

За включване в How Thrive и достъп до платформата за изграждане на позитивни навици: info@howthrive.com и 0878207156