Блокажите са си блокажи, независимо от сферата, в която ги усещаме

Днес имах удоволствието да водя уебинар за енергийните блокажи пред парите и успеха. Докато се подготвях, се замислих, че всъщност блокажите са си блокажи. При едни хора се проявяват в една сфера, при други – в друга. Но винаги в такава, която е важна за нас. В която да изпитваме дискомфорт, да се опитваме да се върнем към баланса си. При едни хора енергийните дисбаланси ще се проявят в личния живот, при други – може да е в професионален план, при трети – може да се засегне физическото благоденствие… Понякога, ако дълго време не си обърнем внимание, дисбалансите ще обхванат и повече области от живота ни.

А реално “блокаж” на енергията няма. По-скоро е насочване на енергията НЕ натам, накъдето желаем, а (предимно) в коренно противоположна посока.

Хайде да направим едно практическо упражнение.

Помислете за тази област в живота ви, в която усещате най-голям дисбаланст и се сте щастливи, удовлетворени и не смятате, че сте постигнали успех.

Поогледайте я добре тази област. Усетете се, как се чувствате, докато мислите и наблюдавате тази област. Какви гласове чувате в главата си?

И сега идва неприятната част… но тя дава уникално усещане за свобода.

Ако се огледате и видите неща, хора, обстоятелства в живота си, в дадена област, които не желаете, ТОВА ОЗНАЧАВА, ЧЕ СТЕ НАСОЧВАЛИ ЕНЕРГИЯТА СИ КЪМ НЕЩА, КОИТО НЕ ЖЕЛАЕТЕ. А не към нещата, които ЖЕЛАЕТЕ!

Толкова е простичко.

Ние винаги манифестираме. Въпросът е дали ще проявим в реалността това, което желаем, или ще е това, което НЕ желаем.

Аз съм много щастлива, че разполагам с метода кинезиология и K-Power, за да ми помагат енергийно да се настройвам и балансирам, както и с приложението How thrive, което ме провокира да държа позитивен фокус, така че да творя това, което искам в живота си.

На ваше разположение съм, ако и вие желаете да имате тези инструменти.

С пожелание да сте фокусирани и да творите това, което искате!

Дени

За връзка с мен, записване за консултация и информация за предстоящи K-Power курсове 0878207156 и denitsa.andonova@gmail.com

За включване в How Thrive и достъп до платформата за изграждане на позитивни навици: info@howthrive.com и 0878207156